Ismerd meg a ma kapható legstrapabíróbb melegburkolatot!

Megérkezett a vízálló padlók új generációja! Továbbfejlesztett, innovatív összetételével lekörözi a hagyományos vinyl padlókat a piacon, lerakása pedig annyira egyszerű, hogy akár saját kezűleg is elvégezheted.

Minden felújítás során nehézséget okoz, hogy megtaláld a legmegfelelőbb burkolatot, ami nem hólyagosodik fel ha egy kis pára vagy nedvesség éri, amit lerakhatsz a padlófűtésedre és hosszú távon bírja a mindennapi igénybevételt, legyen szó a gyereked kismotorjáról vagy négylábú kedvenced karmairól. Arról nem is beszélve, hogy a burkoló szakembereket hálóval kell befognod és az elvégzett munka minősége sokszor nem találkozik az elvárásokkal. Ha rosszul döntesz, lehet megint alapanyagot vásárolni és újra bekerülsz a szaki keresés végtelen és fájdalmas spiráljába.     

Végre megkímélheted magad ettől a tortúrától, mert itt van a megerősített, merevebb és az eddigi legellenállóbb vinyl burkolat, vagyis a Stone Polymer Composite (SPC).

Valósághű felülete, tökéletesen jeleníti meg a környezetben előforduló nyersfa és kő textúrákat, így kölcsönözve a természetes megjelenést és az otthonos hangulatot. Letisztult kinézete mellé, széles színválaszték párosul, így biztosan megtalálod a stílusodnak megfelelő darabot. Innovatív ásványi anyag kompozit összetételének köszönhetően erős és karcálló, ezért hosszú évekig megőrzi gyönyörű állapotát. A tervezésnél figyeltek a részletekre, így minden lapot gyári alátétréteggel és hatékony klikkrendszerrel láttak el. Ragasztó használata nélkül fektethető, akár a régi padlóburkolat felszedése, vagy aljzatkiegyenlítő nélkül is. A telepítése szinte gyerekjáték és akár saját kezűleg is elvégezheted. Tökéletes választás lehet fürdőszobádba és konyhádba is, hiszen 100% -ban vízálló.        

Europarkett áruházunkban az SPC népszerűsége robbanásszerűen növekszik, ahogy vásárlóink elégedettsége is, ezért a közeljövőben további helyiségeket terveznek SPC –vel burkolni.

 Huszár Csilla: ˝Udvarias és segítőkész kiszolgálás. Az ajánlott SPC padlót villámgyorsan lerakta a férjem, hamarosan a fürdőszoba következik. Köszönjük a szakmai segítséget.˝
Farkas Edit: ˝A nappaliba vettünk SPC padlót, amit másnap leraktak a burkolók, szerencsére nem volt szükség semmilyen előkészületre, ezért remekül haladtak a munkával. A kiadó apartmanjainkba is ezt fogjuk lerakatni.˝

Látogass el webáruházunkba, rendeld meg időben az otthonod felújításához szükséges mennyiséget és élvezd az SPC nyújtotta előnyöket hosszú éveken keresztül! Kollégáink minden felmerülő szakmai kérdésedre készségesen válaszolnak és segítenek, hogy ne érjenek váratlan meglepetések.

– Ellenálló és méretstabil összetétel.
– Komfortos és természetes felület, alacsony lépés-zajjal.
– Gyári alátéttel felszerelt lapok, a gyors és tökéletes telepíthetőségért.
– Könnyedén tisztítható, ellenáll a foltoknak és vegyszereknek.
– Környezetbarát, 100% -ban újrahasznosítható anyagokból.
– Padlófűtéshez is kiválóan alkalmazható. 
-100% -ban vízálló, ezért tökéletes akár fürdőszobákba is. 

 További információkért látogass el áruházunkba vagy kérj ajánlatot online és szerezd meg napjaink leginnovatívabb és legellenállóbb burkolatát!

Nézd meg SPC padló kínálatunkat

Grabo Plankit SPC Click 31 - Klikkes - Ultra ellenálló

Grabo Plankit SPC Click 31 – Davos

10490 Ft/db

Grabo Plankit SPC Click 31 - Klikkes - Ultra ellenálló

Grabo Plankit SPC Click 31 – Lannister

10490 Ft/db

Grabo Plankit SPC Click 31 - Klikkes - Ultra ellenálló

Grabo Plankit SPC Click 31 – Bolton

10490 Ft/db

Grabo Plankit SPC Click 31 - Klikkes - Ultra ellenálló

Grabo Plankit SPC Click 31 – Bronn

10490 Ft/db

Grabo Plankit SPC Click 31 - Klikkes - Ultra ellenálló

Grabo Plankit SPC Click 31 – Stark

10490 Ft/db

Grabo Plankit SPC Click 31 - Klikkes - Ultra ellenálló

Grabo Plankit SPC Click 31 – Walder

10490 Ft/db

Grabo Domino SPC Click 30 - klikkes

Domino SPC Click 30/Drogo 2,601m2/cs

7590 Ft/m2

Grabo Domino SPC Click 30 - klikkes

Domino SPC Click 30/Stark 2,601m2/cs

7590 Ft/m2
További információk