Laminált padlók

A laminált padló kiváló választás lehet akármilyen célból döntöttünk úgy, hogy ezt fogjuk házunkba lerakni. Biztosak vagyunk benne hogy a termékek élettartama elvárásain felül fog teljesíteni.

Termékválasztékunkban több fajta mintázatú laminált padlót találhat meg különböző méretekkel és vastagsággal, annak érdekében, hogy az Ön ízlésének legmegfelelőbbet tudja választani.

A laminált padló egy különösen jó padozati megoldás. Felületén védőlakk borítás és fotófólia található.

Számos előnye lehet egy laminált padló megoldásnak. Az ár erősen változó, így mindenki megtalálhatja a pénztárcájának megfelelő megoldást, ráadásul akció is gyakran szerepel az árajánlatainknál. Emellett gyorsan és egyszerűen telepíthető, ráadásul évtizedekig, kevés karbantartással megállja a helyét.

PVC és Laminált parketta – Mik a különbségek?

Vékony a határ a két típus között, de ha felújításra, vagy költözésre kerülne sor, érdemes mindkettőről alaposan tájékozódnunk. A laminált parketta sok dologban hasonló a PVC padlóhoz, ezért akármelyiket is választjuk, nem dönthetünk rosszul.. A laminált padló talán kicsit természetesebb hatást kelt, mint a PVC padló. A laminálás sok előnyt hordoz magában. Ezáltal sokkal strapabíróbb lesz, és jobban bírja a karcolásokat is. Könnyen tisztítható, jószerivel bármilyen parketta tisztítóval, vagy porszívóval. Vannak persze kifejezetten erre kitalált tisztítószerek, melyeket érdemes kipróbálni, mert sokáig segítenek megőrizni szépségét. Lehetnek sötétek, világosak, készülhetnek rendkívül különleges fatípusokból, és megalapozhatják egy helyiség hangulatát vele.

Gyakori kérdés: felújítható-e a laminált padló?

Nem, a laminált padló sajnos nem újítható fel. Nem lehet se lakkozni se csiszolni, így csak a csere lehetősége áll fenn.

Cégünk folyamatosan igazodik az éppen jelen lévő trendek és irányzatok irányába, hogy vásárlóink mindig megtalálják a nekik megfelelő megoldást.

Termékkollekciónkban találhatóak olyan termékek is, melynek főbb jellemzői az egyedi szín és mintavilág, a fugázottság, mely a valódi falapokhoz hasonul, illetve az erezettség, mely a fa természetes hatását kelti.

Laminált padló színválasztás:

Mikor színt választ ügyeljen rá, hogy a helyiség méretétől függően, a laminált parketta színe fog dominálni. A sötétebb szín szűkíti a teret és a por is jobban meglátszik rajta.

 

 

Nézze meg laminált padlóinkat

This entry was posted in . Bookmark the permalink.